Η Cloud λύση που τα έχει όλα

Το BigMIND είναι μια ολοκληρωμένη λύση που καλύπτει όλες τις ανάγκες του χρήστη μέσα από ένα ασφαλές, ευέλικτο και έξυπνο σύστημα. Το BigMIND ξεχωρίζει από τις παραδοσιακές λύσεις , πρωτοπορώντας με την μοναδική του δομή . Καλύπτει τις τυπικές απαιτήσεις αποθήκευσης , οργάνωσης και προστασίας μέσω cloud, αλλά κάνει και ένα μεγάλο βήμα μπροστά, συνδυάζοντας δοκιμασμένες και ασφαλείς λύσεις με την εξελιγμένη νοημοσύνη για να φέρει την επανάσταση στο σπίτι και στο γραφείο.

 

Γιατί BigMIND

Ένα αυξανόμενο πρόβλημα για τις επιχειρήσεις είναι η ύπαρξη μεγάλου όγκου μη δομημένων δεδομένων διασκορπισμένων σε PC , Laptops και κινητές συσκευές. Παίρνοντας υπόψη την έλλειψη χρόνου, πορων αλλά και μέτρων ασφαλείας που είναι αναγκαία για την προστασία των πολύτιμων πληροφοριών, αποφασίσαμε να δημιουργήσουμε μια λύση που όχι μόνο οργανώνει αλλά και προστατεύει τα δεδομένα σας με στρατιωτικού επιπέδου κρυπτογράφηση.

 
 
 

Μια λύση που αλλάζει τους κανόνες

 

Η πλατφόρμα χρησιμοποιεί Τεχνητή Νοημοσύνη για να αποθηκεύσει, να αναλύσει και να διαχειριστεί χιλιάδες αρχεία από μια τοποθεσία . Οι παραδοσιακές λύσεις backup δεν μπορούν να ανταποκριθούν στις αυξανόμενες ανάγκες σας . Ξεχωρίστε χρησιμοποιώντας την Τεχνητή Νοημοσύνη και εκτινάξτε την παραγωγικότητά σας.

 
 

Δυνατότητες BigMIND


Εύκολο στη χρήση

To BigMIND έχει φτιαχτεί με γνώμονα εσάς. Δεν χρειάζεστε πτυχίο I.T. ή έστω τεχνικές γνώσεις για να το χρησιμοποιήσετε. Απλά ανεβάστε τα δεδομένα σας και η τεχνολογία θα κάνει τα υπόλοιπα. Αν, ωστόσο, χρειαστείτε βοήθεια, η εξειδικευμένη Ομάδα Υποστήριξης είναι στην διάθεσή σας.

Ψάξτε για αρχεία όπως με μια μηχανή αναζήτησης

Γιατί να ξοδεύετε χρόνο και προσπάθεια ψάχνοντας σε δεκάδες φακέλους τα αρχεία σας ενώ μπορείτε με τη χρήση μιας λέξης-κλειδί (όπως ακριβώς σε μια μηχανή αναζήτησης) να τα έχετε άμεσα στη διάθεσή σας; Το BigMIND το κάνει για σας.

Δείτε αρχεία πολυμέσων όπως στο Netflix

Είτε είστε επαγγελματίας είτε ερασιτέχνης που δημιουργεί και καταναλώνει ψηφιακό audio και video, έχουμε καλά νέα: Η τεχνολογία μας σας επιτρέπει να κάνετε stream κατευθείαν από το cloud άμεσα και σε υψηλή ποιότητα (μέχρι 4Κ video) εκατοντάδες τύπους ψηφιακού περιεχομένου.

Μετατρέψτε και οργανώστε σαρωμένα αρχεία PDF

Η διαδικασία της αναζήτησης σαρωμένων (scanned) εγγράφων μπορεί να είναι επίπονη και να απαιτεί χρόνο πολύτιμο για πιο παραγωγικές εργασίες. Λύνουμε αυτό το πρόβλημα με την τεχνολογία μας Οπτικής Αναγνώρισης Χαρακτήρων (OCR), η οποία όχι μόνο μετατρέπει ψηφιακά εγγραφα σε κείμενο με δυνατότητα αναζήτησης , αλλά και αναγνωρίζει και εξάγει οποιοδήποτε κείμενο από JPEG και TIFF αρχεία.

 

Έξυπνα φίλτρα

Το BigMIND χρησιμοποιεί Τεχνητή Νοημοσύνη και αναλύει οποιαδήποτε εικόνα ‘ανεβαίνει’ στην πλατφόρμα, την κατηγοριοποιεί και προσθέτει αυτόματα tags που βοηθούν στην αναζήτηση από τον χρήστη με βάση ένα μεγάλο πλήθος χαρακτηριστικών (τύπος φωτ. Μηχανής, ανάλυση, ημερομηνία και τόπος λήψης, χρώματα , περιεχόμενο που απεικονίζεται).

Εξοικονομήστε χρήματα

Η πρώτη μας προτεραιότητα είναι εξοικονομήσουμε χρήματα για σας, κρατώντας τα πολύτιμα δεδομένα σας ασφαλή και προσβάσιμα. Αφαιρούμε την ανάγκη επένδυσης σε ακριβά μέσα και δομές αποθήκευσης στον χώρο σας. Πληρώνετε μόνο για την χωρητικότητα που χρειάζεστε, όταν την χρειάζεστε.

Επίπεδο υπηρεσιών και υποστήριξη

Διασφαλίζουμε 99,9% διαθεσιμότητα για τις υπηρεσίες cloud που σας προσφέρουμε . Αυτό σημαίνει αδιάλειπτη μεταφορά των δεδομένων και εξαιρετικά μικρή πιθανότητα αδυναμίας πρόσβασης.

Εμπειρία

Με 15ετή εμπειρία στο χώρο, έχουμε την εμπιστοσύνη εκατομμυρίων χρηστών σε όλο τον κόσμο, μεταξύ των οποίων το Harvard University, η DELL, η ACER και πολλοί άλλοι οι οποίοι χρησιμοποιούν τις υπηρεσίες μας.

 

Zoolz, ένας από τους κορυφαίους προμηθευτές cloud-based storage

Η αποστολή της εταιρείας είναι να παρέχει μια ασφαλή και οικονομική λύση cloud αποθήκευσης σε εταιρείες και μεμονωμένους χρήστες. Η καινοτόμα πλατφόρμα της έχει φτιαχτεί με γνώμονα τον χρήστη. Η εμπειρία χρήσης είναι βασισμένη στην απλότητα, ώστε να μπορείτε να αποθηκεύσετε και να ανακτήσετε μεγάλους όγκους δεδομένων έυκολα και απροβλημάτιστα. Το BigMIND δεν αποθηκεύει απλά έγγραφα, φωτογραφίες και αρχεία audio-video. Tα αναλύει και τα κατηγοριοποιεί έτσι ώστε να μπορούν να βρεθούν εύκολα και γρήγορα, και όλα αυτα με κορυφαία ασφάλεια που εξασφαλίζει η στρατιωτικού επιπέδου κρυπτογράφηση. Αυτοί είναι οι λόγοι για τους οποίους πάνω από 3 εκατομμύρια χρήστες βασίζονται στη Zoolz.

 
 
 
 
Verified by MonsterInsights