Κάνοντας την εκπαίδευση ενδιαφέρουσα και αποδοτική

Η εκπάιδευση επίγνωσης των ψηφιακών κινδύνων ποτέ δεν ήταν εύκολη. Μέχρι τώρα. Η αποστολή της CybeReady είναι να κάνει την εκπαίδευση επίγνωσης των ψηφιακών κινδύνων εύκολη και αποδοτική για την επιχείρηση. Συνδυάζοντας εμπειρία, επιστημονική γνώση και αυτοματοποίηση, δινούμε την δυνατότητα στις επιχειρήσεις να αγκαλιάσουν την επιτυχία.

Γνωρίστε την πλήρως αυτοματοποιημένη πλατφόρμα εκμάθησης της CybeReady

 
 
 

Ψηφιακή ετοιμότητα για όλους

“Όπως το πληρωμα ενός ιστιοπλοϊκού σκάφους που βρίσκεται μέσα σε μια απρόσμενη καταιγίδα, έτσι και οι υπάλληλοι της επιχείρησης πρέπει να είναι προετοιμασμένοι για οποιδήποτε σενάριο. Όταν πρόκειται για κυβερνοεπιθέσεις, μόνο η συνεχής εκπαίδευση μπορεί να διασφαλίσει την ετοιμότητα “
Mike Polatsek, Συνιδρυτής και CEO, CybeReady

 
 
 

Εκπαιδεύστε κάθε υπάλληλο, κάθε μήνα

Εκτελέστε 8 φορές περισσότερες προσομοιώσεις επιθέσεων Phishing (σε σχέση με το μέσο όρο της αγοράς) και συμβουλές ασφάλειας , χωρίς καμία προσπάθεια από τον ΙΤ οργανισμό της επιχείρησης. Οι εκπαιδευτικές συνεδρίες υλοποιούνται και προσαρμόζονται αυτόματα στον ρόλο, την τοποθεσία και την χρηστική συμπεριφορά των υπαλλήλων , ώστε να επιτευχθεί 100% συνεχής και αλληλεπιδραστική εκπαίδευση.

 
 
 

Πείτε αντίο στα λογιστικά φύλλα

Η Real-Time πλατφόρμα δεδομένων της CybeReady, επιτρέπει την παρακολούθηση της απόδοσης και την καταγραφή της βελτίωσης για όλο τον οργανισμό μέσα από ισχυρά και εύχρηστα Dashboards και αναφορές.

 
 
 

Αλλάξτε την συμπεριφορά των υπαλλήλων ενάντια στις κυβερνοεπιθέσεις

Η ολοκληρωμένη πλατφόρμα εκπαίδευσης της CybeReady, υποστηριζόμενη από την επιστήμη των δεδομένων, αποδεδειγμένα αλλάζει την συμπεριφορά των υπαλλήλων . Μειώστε το ποσοστό των υπαλλήλων που είναι ευάλωτοι στις κυβερνοεπιθέσεις κατά 83% και αυξήστε 5 (πέντε) φορές τον Δείκτη Ψηφιακής Ανθεκτικότητας του προσωπικού , μετά από διάστημα εκπαίδευσης 12 μηνών

 
 
 
 
 
Verified by MonsterInsights