Ενδυναμώνοντας την ψηφιακή σας ανθεκτικότητα

Το CyFir είναι μια επαναστατική πλατφόρμα ανάλυσης και κυβερνο-ασφάλειας, παρέχει στους οργανισμούς τη δυνατότητα να εκτελούν εξ ολοκλήρου απομακρυσμένες αναλύσεις, συλλογή αποδεικτικών στοιχείων και αποκατάσταση περιστατικών στους δικτυακούς τους διακομιστές και τους σταθμούς εργασίας σε οποιοδήποτε μέρος. Το CyFIR Enterprise σας επιτρέπει να αναλύετε χιλιάδες workstations ταυτόχρονα και να αποτρέπετε ή επιλύετε ανά πάσα στιγμή τυχόν προβλήματα security και επιθέσεις. Οι οργανισμοί που επιδεικνύουν αντοχή και ανθεκτικότητα σε περιστατικά παραβιάσεων έχουν μικρή έως και μηδενική ζημιά. Οι λύσεις του CyFIR ταυτοποιούν, αναλύουν και επιλύουν υφιστάμενες ή και πιθανές απειλές 31x γρηγορότερα από οποιοδήποτε EDR εργαλείο.

Ψηφιακή αναψηλάφηση στοιχείων

Το CyFIR δίνει την δυνατότητα στους ειδικούς ασφαλείας να εκτελέσουν ταχύτατα απομακρυσμένους ελέγχους και αναλύσεις, να εντοπίσουν τα προβληματικά σημεία, να αποκαταστήσουν τις βλάβες και τέλος να δώσουν την δυνατότητα στους ερευνητές ψηφιακής ασφάλειας να έχουν περισσότερες πληροφορίες, να γνωρίζουν και κατανονούν σε βάθος το πρόβλημα και τέλος να ανταποκρίνονται καταλλήλως σε οποιαδήποτε ανάγκη και πρόβλημα.

Δυνατότητες του CyFIR


eDISCOVERY

 • Πραγματοποιήστε αναζητήσεις σε enterprise επίπεδο σε διάστημα λεπτών ή ωρών, όχι ημερών και εβδομάδων
 • Πλέον με ασφάλεια και ταχύτητα μπορείτε να εντοπίσετε, αντιγράψετε και εξάγετε αρχεία χωρίς να διακόπτεται η εύρυθμη λειτουργία της επιχείρησης σας
 • Αναζητήστε emails σε Εxchange, Lotus Notes, Groupwise και άλλες πλατφόρμες χωρίς να ανησυχείτε για καθυστερήσεις και downtime του mail server

Incident Response &
Digital Forensics

 • Eμπειρία στην συμμόρφωση και τις οδηγίες της ομοσπονδιακής νομοθεσίας, των πληροφοριών, των στρατιωτικών και των εταιρικών περιβαλλόντων.
 • Ετοιμότητα και ταχύτητα στην ανταπόκριση με εργαλεία και εξοπλισμό που ανήκουν στην Cytech. Εναλλακτικά οι αναλυτές της CyTech έχουν την δυνατότητα να χρησιμοποιήσουν ειδικό εξοπλισμό με βάση τις ανάγκες των πελατών.
 • Πρόσβαση στις κατάλληλες λύσεις και εξοπλισμό για την αντιμετώπιση οποιουδήποτε προβλήματος ή παραβίασης. Χρησιμοποιούμε τα κατάλληλα εργαλεία για την εκάστοτε εργασία ανεξάρτητα από τον κατασκευαστή.

Internal Investigation

 • Ενδελεχής έρευνα σε όλα τα σημεία του δικτύου χωρίς επιβάρυνση στην ροή των εργασιών
 • Διεξοδικές έρευνες σε κλάσματα χρόνου σε σχέση με τον χρόνο που απαιτείτο από τις παλαιότερες τεχνολογίες.
 • Προληπτική παρακολούθηση και ειδοποίηση για την αποφυγή απώλειας δεδομένων.

Threat Assessment

 • Έλεγχος και ανάλυση του δικτύου σε πραγματικό χρόνο χωρίς επιπτώσεις στην λειτουργία.
 • Ταχεία ανάπτυξη, συλλογή και ανάλυση όλων των endpoints του δικτύου.
 • Γρήγορη ταυτοποίηση και εντοπισμός παραβιάσεων, απειλών και αδύναμων σημείων.

Ridge Global-O ηγέτης στις τεχνολογίες cyber security

Ένας παγκόσμιος ηγέτης που βοηθά τους οργανισμούς να διαχειριστούν τους ψηφιακούς κινδύνους. Με το τρίπτυχο διαχείριση ρίσκου, ετοιμότητα και ανθεκτικότητα η Ridge Global παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις διαχείρισης κινδύνου στην αγορά.

Οι επιθέσεις στον κυβερνοχώρο συμβαίνουν κάθε λεπτό κάθε μέρα σε κάθε κλάδο. Ενώ η απειλή δεν μπορεί να εξαλειφθεί, η Ridge Global μπορεί να σας βοηθήσει να αξιολογήσετε και να διαχειριστείτε επιθετικά τον κίνδυνο σας. Χρησιμοποιώντας την τελευταία τεχνολογία (CyFIR), η Ridge Global προσφέρει κορυφαίες λύσεις ασφάλειας και ψηφιακής αναψηλάφησης στοιχείων για την επιχείρηση σας σε συνδυασμό και την εύρυθμη και απρόσκοπτη λειτουργία της.

 
 
 
 
Verified by MonsterInsights